Ingrediënten
4 personen
» 8 kipbrochettes
» 1 Spaanse peper
» 1 handvol verse koriander
» 2 eetlepels gezouten pinda’s
» 2 limoenen
Voor de satésaus
» 1 teentje knoflook
» 2 eetlepels sojasaus
» 4 eetlepels pindakaas
» Het sap van 1 limoen
» 1 koffielepel cayennepeper
» 1 koffielepel komijn
» 1 koffielepel gemalen koriander
» 1 koffielepel gemalen gember
» 1 koffielepel suiker
» Peper en zout
» 200 ml water
Bereiding
- Doe alle ingrediënten voor de satésaus in een kan. Schuif het mes op de bamix en mix. Zet even aan de kant.
- Gril de kipbrochettes op de barbecue of in de grillpan. Serveer op een schaal, samen met de pot saus. Bestrooi met verse koriander en gemalen pinda’s. Werk af met partjes limoen.