Duur: 5 min / 2 Weense koffies
KLOPPER – MAATBEKER (400 ML) – PROCESSORMOLEN
Op reis naar Wenen? Waan jezelf even daar met deze Weense koffie gemaakt met slagroom en pure chocolade. Eentje die je echt maakt om jezelf te verwennen. Het is namelijk niet alleen het drankje zelf, maar ook de ervaring. Een moment van rust, even bijkomen met deze heerlijke Weense koffie. Een klassieke koffie met een subtiele zoetheid en een romige textuur. Dat wil je toch iedere dag?
Ingrediënten
» 2 dubbele espresso’s
» 250 ml slagroom
» 2 eetlepels kristalsuiker
» 15 g pure chocolade
Bereiding
- Steek de klopper op de bamix®. Doe de slagroom en de kristalsuiker in de maatbeker. Klop de slagroom op de eerste snelheid stijf.
- Doe de slagroom in een spuitzak met mondje. Doe de pure chocolade in de processormolen. Zet de bamix® op de processormolen en hak de pure chocolade fijn.
- Zet een dubbele espresso. Verdeel de slagroom over de koffie. Garneer de Weense koffie met de fijngehakte pure chocolade.